У суботу-неділю на сторінці ФКУ у фейсбук відбулося голосування користувачів для визначення героя, інтерв’ю з якимз’явиться на наших ресурсах.

Читачі були не досить активними – мабуть карантин дається взнаки – було залишено лише 62 коментаря, в яких були названі від 1-го до 3-х спортсменів. Отже, №1 в нашого своєрідного рейтингу стала срібна призерка чемпіонату Європи серед юніорів 2019 року, срібна призерка олімпійського фестивалю-2017 19-річна каноїстка Юліана ПУТНІНА, яка представляє зараз Житомирську область, які віддали 30 голосів. Більше 2 голосів віддали – срібним призерам Європейських ігор Андрію РИБАЧКУ (11) та Юрію ВАНДЮКУ (6), Марії ПОВХ (8), Марії КІЧАСОВІЙ-СКОРИК (6) та Анастасії ЧЕТВЕРІКОВІЙ (4). Власне, справа не в тому у кого скільки голосів, нам було важливо знати хто стартує першим. Отже, це буде Юліана ПУТНІНА.

Щодо інтерв’ю. У прессслужби ФКУ, звісно, є свої запитання. Але ми бажаємо й вашої активної участі. Тож пишіть свої питання до Юліани в коментарях до відповідного поста на нашій сторінці у фейсбук. Питання приймаються до 12.00 вівторка.

Будьте активними! Від вас також залежить, наскільки цікавою вийде наша бесіда!

Пресслужба ФКУ



Новини Україна

24 травня 2024

Каноїсти вперше без Олімпіади. Олександр МАКСИМЧУК: «Зрозуміло, що без помилок в підготовці не обійшлося»

Завершуємо серію матеріалів на тему «Каноїсти без Олімпіади». Ситуацію вже проаналізували досвідчений тренер-олімпієць Олександр КОЛИБЕЛЬНИКОВ,…
23 травня 2024

Каноїсти вперше без Олімпіади. Олександр КОЛИБЕЛЬНІКОВ: «Тренерам необхідно планувати роботу з урахуванням результатів світових лідерів»

Вперше за пострадянський період українські каноїсти не виступатимуть на Олімпійських іграх. Проект «Веслування України» спробував…

Міжнародні новини

03 липня 2024

Веслувальники збірної України завоювали 11 медалей на чемпіонаті Європи

Веслувальники збірної України завоювали 11 медалей на чемпіонаті Європи серед юніорів і молоді, який проходив…
18 червня 2024

Українські веслувальники завоювали 2 медалі на чемпіонаті Європи. Це не найгірший результат в історії

Українські веслувальники завоювали 2 медалі (1 золоту, 1 срібну) на чемпіонаті Європи з каноеспринту, який…
12 червня 2024

Став відомий склад збірної України з веслування на чемпіонаті Європи

22 українських веслувальники візьмуть участь в чемпіонаті Європи, який триває в Сегеді. Змагання з каноеспринту…