Проєкт «Веслування України» вітає з Новим роком всіх, хто віддав своє серце цьому фантастичному виду спорту!

Президент ФКУ Сергій ЧЕРНИШОВ відповів на питання пресслужби організації щодо ситуації, яка склалася після перевірки діяльності ФКУ ревізійною комісією.

22 січня в онлайн-режимі відбудеться засідання виконкому Федерації каное України, головним питанням якого стане розгляд вимоги ініціативної групи про скликання позачергової конференції ФКУ.

До уваги членів ГС «Федерація каное України»! Розміщуємо банківський рахунок ФКУ для сплати членських внесків.

15 грудня в онлайн-режимі відбудеться засідання виконкому ФКУ, головним питанням якого стане обговорення календаря всеукраїнських змагань з веслування на байдарках і каное на 2021-й рік.

В Полтаві з 17 по 20 вересня проходив командний чемпіонат України. Перша місце в командному завоювала збірна Полтавської області, яка всього на 23 очки випередила збірну Волинської області – 1777 очок проти 1754-х.

До вашої уваги стартові протоколи та програма 4-го дня командного чемпіонату України, який завершується сьогодні в Полтаві.

До вашої уваги стартові протоколи та програма 2-го дня командного чемпіонату України, який стартував у Полтаві.

Мінмолодьспорт України вніс зміни в Єдину спортивну класифікацію (документ додається)

До вашої уваги стартові протоколи та програма 1-го дня командного чемпіонату України, який відбудеться в Полтаві з 17 по 20 вересня.

Міжнародна федерація каное затвердила системи хронометражу для змагань з веслування на байдарках та каное та слалому на Олімпійських іграх в Токіо-2020.

Федерація каное України погодила та затвердила у МКМС 15 січня за № 25/16.2/20 положення про проведення офіційних міжнародних змагань з веслування на байдарках і каное у 2020 році.