Міжнародна федерація каное затвердила системи хронометражу для змагань з веслування на байдарках та каное та слалому на Олімпійських іграх в Токіо-2020.

Технічні делегати та співробітники міжнародної федерації каное взяли участь у тестуванні в Токіо разом із командами з управління змаганнями в Токіо 2020 для кожної дисципліни. Команди запропонували різноманітні регулярні та виняткові ситуації для перевірки процесів та потенціалу системи, щоб впоратися із кожним сценарієм.

На завершення випробувань ICF висловив впевненість у надійних системах, що надаються Omega та Atos.

Сюди входив оновлений формат спринту на каное, який дозволяє участь двох човнів від кожної національній федерації у кожному заході, включаючи змагання жінок.

Співробітники та постачальники добре співпрацювали з командою МОК з олімпійських результатів та інформаційних служб (ORIS), щоб визначити кожен випадок, слідувати правильному процесу та забезпечити, щоб результат завжди був досягнутий за бажанням.

Крім систем, ICF також переглянув онлайн-стартові списки та формат результатів, а також на табло результатів, щоб забезпечити найкращий можливий досвід для глядачів, преси, спортсменів та персоналу, які відвідують Ігри, а також в Інтернеті та на телебаченні з усіх куточків Землі.

ICF спільно з командами з управління змаганнями зі спортивних змагань та презентації спортивних презентацій «Токіо 2020» сподівається забезпечити найкращий досвід глядачів новими новинками для участі глядачів.

Перебуваючи в Токіо, команда ICF також завершила відвідування місць проведення змагань в обох дисциплінах, з позитивними відгуками про хід та підготовленість відповідних місць.

У березні ICF завершить тестування змагань з параканое на Паралімпійських іграх з IPC та зовнішніми постачальниками.

Нагадаємо, що змагання з веслувальному слалому відбудеться в Токіо з 26 по 31 липня, а з веслування на байдарках та каное з 3-8 серпня, параканое - з 3-5 вересня.

Пресслужба ФКУ за матеріалами сайту ICF



Новини Україна

24 травня 2024

Каноїсти вперше без Олімпіади. Олександр МАКСИМЧУК: «Зрозуміло, що без помилок в підготовці не обійшлося»

Завершуємо серію матеріалів на тему «Каноїсти без Олімпіади». Ситуацію вже проаналізували досвідчений тренер-олімпієць Олександр КОЛИБЕЛЬНИКОВ,…
23 травня 2024

Каноїсти вперше без Олімпіади. Олександр КОЛИБЕЛЬНІКОВ: «Тренерам необхідно планувати роботу з урахуванням результатів світових лідерів»

Вперше за пострадянський період українські каноїсти не виступатимуть на Олімпійських іграх. Проект «Веслування України» спробував…

Міжнародні новини

03 липня 2024

Веслувальники збірної України завоювали 11 медалей на чемпіонаті Європи

Веслувальники збірної України завоювали 11 медалей на чемпіонаті Європи серед юніорів і молоді, який проходив…
18 червня 2024

Українські веслувальники завоювали 2 медалі на чемпіонаті Європи. Це не найгірший результат в історії

Українські веслувальники завоювали 2 медалі (1 золоту, 1 срібну) на чемпіонаті Європи з каноеспринту, який…
12 червня 2024

Став відомий склад збірної України з веслування на чемпіонаті Європи

22 українських веслувальники візьмуть участь в чемпіонаті Європи, який триває в Сегеді. Змагання з каноеспринту…