Веслувальники збірної України завоювали 11 медалей на чемпіонаті Європи серед юніорів і молоді, який проходив в Братиславі з 27 по 30 червня.

Українські веслувальники завоювали 2 медалі (1 золоту, 1 срібну) на чемпіонаті Європи з каноеспринту, який проходив в Сегеді з 13 по 16 червня.

22 українських веслувальники візьмуть участь в чемпіонаті Європи, який триває в Сегеді. Змагання з каноеспринту стартують в четвер, 13 червня.

Українські веслувальники візьмуть участь в етапі Кубку світу, який стартує сьогодні в Познані.

Першим проаналізував результати олімпійського відбору в чоловічому каное досвідчений тренер-олімпієць Олександр КОЛИБЕЛЬНИКОВ. Зараз слово майстру спорту України міжнародного класу, екстренеру збірної України Сергію БЕЗУГЛОМУ.

Українські спортсмени завершили участь в чемпіонаті Європи з веслувального слалому, який проходив в словенському Тацені (фото facebook.com/SlalomTacen).

7 українських спортсменів візьмуть участь у чемпіонаті Європи з веслувального слалому, який розпочався в словенському Тацені.

Луцька байдарочниця Марія ПОВХ завоювала путівку на Олімпійські ігри-2024 за підсумками європейської кваліфікації, яка відбулася 8-9 травня в Сегеді. Невеличкий аналіз підсумків змагань - до вашої уваги.

Сайт міжнародної федерації каное опублікував остаточні стартові протоколи олімпійської кваліфікації, який відбудеться 8-9 травня в Сегеді за участю українських спортсменів.

19-річний южненський байдарочник Владислав ВОЛОШИН відповів на питання «Веслування України» перед стартом олімпійської кваліфікації в Сегеді (8-9 травня). Він побореться за ліцензію в одиночці на дистанції 1000 м.

НОК України, Мінмолодьспорт України і Федерація каное України вказали керівництву Міжнародного олімпійського комітету та Міжнародної федерації каное на грубе порушення рекомендацій МОК.

Сайт міжнародної федерації каное опублікував попередні стартові протоколи олімпійської кваліфікації, який відбудеться 8-9 травня в Сегеді за участю українських спортсменів (на фото: 13 травня 2021. Сегед. Переможна гонка Павла АЛТУХОВА на олімпійській кваліфікації).

Бронзові призери нещодавнього чемпіонату світу Олег КУХАРИК, Дмитро ДАНИЛЕНКО, Ігор ТРУНОВ і Іван СЕМИКІН провели під час цих змагань масштабну акцію проти допуску спортсменів росії і білорусії до міжнародних змагань (на фото: Дуйсбург. Представники веслувальної спільноти України з президентом  Міжнародної федерації каное Томасом КОНЄЦКО під час акції).

The bronze medalists of the recent world championship Oleg KUKHARIK, Dmytro DANYLENKO, Ihor TRUNOV and Ivan SEMYKIN held a large-scale action during these competitions against the admission of athletes from russia and belarus to international competitions (photo: Duisburg. Representatives of the rowing community of Ukraine with President International Canoe Federation Thomas KONIETZKO during the action).

Збірна України завоювала олімпійську ліцензію на чемпіонаті світу в Дуйсбургу і тепер, вперше з 2000-го року, буде представлена на Олімпійських іграх буде в чоловічій байдарці.

Сім українських спортсменів візьмуть участь у змаганнях з веслувального слалому на Європейських іграх, які відбудуться в Кракові. Про це проєкту «Веслування України» повідомив президент федерації веслового слалому України Дмитро ПРОКОПЕНКО (на фото: Лідерка українського слалому Вікторія УС)

Збірна України завоювала 11 медалей (3 золоті, 3 срібні, 5 бронзових) на етапі Кубку світу в Познані, який був відбірковим на ІІІ Європейські ігри, які відбудуться у Кракові-Малопольска з 21 червня по 2 липня.

Збірна України завоювала дві золоті медалі в перший день фіналів на етапі Кубку світу, який проходить в Познані (Фото canoeicf.com).

Збірна України розпочала виступ своєму першому міжнародному старті року - етапі Кубку світу, який проходить в Познані. Про перший день змагань – в нашому репортажі (На фото energy_circle: Українська байдарка-четвірка - Ігор ТРУНОВ, Дмитро ДАНИЛЕНКО, Олег КУХАРИК і Іван СЕМИКІН).