Федерація веслування на байдарках і каное Черкаської області провела засідання правління, на якому було прийняте рішення щодо участі в позачерговій конференції, яка «скликається «ініціативною групою».

ЗАСІДАННЯ ПРАВЛІННЯ

Засідання правління відбулося в онлайн-режимі за участю президенту федерації Сергія ЛЕСЯ, віцепрезиденту Владислава ГРЯЗНОВА, секретаря Ольги РЕМЕЗ та почесного президенту, олімпійського чемпіону Андрія ХІМІЧА.

Предметом обговорення стало (далі витяг із протоколу засідання): «Запрошення генерального секретаря ГС «Федерація каное України» О.В.Мостовенка та «ініціативної групи» до участі у Позачерговій конференції ГС «Федерація каное України».

РІШЕННЯ ТА ЙОГО ПРИЧИНИ

Було прийняте рішення не брати участь в конференції за наступними причинами:

у зв’язку з поширенням коронавірусної інфекції, будь-які зібрання це підвищений ризик до зараження. Крім того, питання, що підіймає «ініціативна група» не є терміновими і не вимагають позачергового зібрання (з виступу Андрія Хіміча);

вибори нового керівного органу перед Олімпійськими іграми є недоцільними, адже це позначиться на результаті виступу на головному старті чотириріччя: «ми повинні не підбурювати до бунту, а навпаки прикласти всі зусилля для підтримки наших олімпійців» (з виступу Владислава Грязнова)

ПРОТОКОЛ ЗАСІДАННЯ ГО «ФЕДЕРАЦІЯ З ВЕСЛУВАННЯ НА БАЙДАРКАХ І КАНОЕ ЧЕРКАСЬКОЇ ОБЛАСТІ»

Пресслужба ФКУ



Новини Україна

24 травня 2024

Каноїсти вперше без Олімпіади. Олександр МАКСИМЧУК: «Зрозуміло, що без помилок в підготовці не обійшлося»

Завершуємо серію матеріалів на тему «Каноїсти без Олімпіади». Ситуацію вже проаналізували досвідчений тренер-олімпієць Олександр КОЛИБЕЛЬНИКОВ,…
23 травня 2024

Каноїсти вперше без Олімпіади. Олександр КОЛИБЕЛЬНІКОВ: «Тренерам необхідно планувати роботу з урахуванням результатів світових лідерів»

Вперше за пострадянський період українські каноїсти не виступатимуть на Олімпійських іграх. Проект «Веслування України» спробував…

Міжнародні новини

03 липня 2024

Веслувальники збірної України завоювали 11 медалей на чемпіонаті Європи

Веслувальники збірної України завоювали 11 медалей на чемпіонаті Європи серед юніорів і молоді, який проходив…
18 червня 2024

Українські веслувальники завоювали 2 медалі на чемпіонаті Європи. Це не найгірший результат в історії

Українські веслувальники завоювали 2 медалі (1 золоту, 1 срібну) на чемпіонаті Європи з каноеспринту, який…
12 червня 2024

Став відомий склад збірної України з веслування на чемпіонаті Європи

22 українських веслувальники візьмуть участь в чемпіонаті Європи, який триває в Сегеді. Змагання з каноеспринту…