В Тернополі відбулася зустріч, на якій обговорювалося будівництво «Водної арени Тернопіль», де 24-26 вересня відбудеться чемпіонат світу серед ветеранів.

Ternopil 09 07 04

В зустрічі, яка відбулася на новоствореному веслувальному каналі, взяли участь заступник міністра молоді та спорту України Ніна УМАНЕЦЬ, директор департаменту фізичної культури та неолімпійських видів спорту Людмила ПАНЧЕНКО, головний тренер збірної України Юрій ЧЕБАН, перший заступник голови Тернопільської облдержадміністрації Ігор ДЕМ'ЯНЧУК, президент Федерації каное Тернопільщини Віктор КУЗЯК, а також представники різних органів Тернопільської ОДА і міськради Тернополю, які безпосередньо беруть участь в організації змагань і будівництві арени.

Ternopil 09 07 04

Ternopil 09 07 04

Ternopil 09 07 04

Учасники зустрічі обговорили готовність арени до чемпіонату світу серед ветеранів, а також подальші кроки по організації.

В цілому «Водна арена «Тернопіль» на 90% готова до прийому змагань. До повної готовності необхідно встановити стартову систему «IMAS», а також системи розмітки дистанції «Альбано», які вже закуплені і знаходяться на каналі.

Ternopil 09 07 04

Крім того, представники Міністерства молоді та спорту України зустрілися з головою Тернопільської облдержадміністрації Володимиром ТРУШЕМ і заручилися його підтримкою щодо завершення будівництва «Водної арени «Тернопіль».

Ternopil 09 07 04

Ternopil 09 07 04

Пресслужба ФКУ



Новини Україна

24 травня 2024

Каноїсти вперше без Олімпіади. Олександр МАКСИМЧУК: «Зрозуміло, що без помилок в підготовці не обійшлося»

Завершуємо серію матеріалів на тему «Каноїсти без Олімпіади». Ситуацію вже проаналізували досвідчений тренер-олімпієць Олександр КОЛИБЕЛЬНИКОВ,…
23 травня 2024

Каноїсти вперше без Олімпіади. Олександр КОЛИБЕЛЬНІКОВ: «Тренерам необхідно планувати роботу з урахуванням результатів світових лідерів»

Вперше за пострадянський період українські каноїсти не виступатимуть на Олімпійських іграх. Проект «Веслування України» спробував…

Міжнародні новини

03 липня 2024

Веслувальники збірної України завоювали 11 медалей на чемпіонаті Європи

Веслувальники збірної України завоювали 11 медалей на чемпіонаті Європи серед юніорів і молоді, який проходив…
18 червня 2024

Українські веслувальники завоювали 2 медалі на чемпіонаті Європи. Це не найгірший результат в історії

Українські веслувальники завоювали 2 медалі (1 золоту, 1 срібну) на чемпіонаті Європи з каноеспринту, який…
12 червня 2024

Став відомий склад збірної України з веслування на чемпіонаті Європи

22 українських веслувальники візьмуть участь в чемпіонаті Європи, який триває в Сегеді. Змагання з каноеспринту…